Gå til hovedindhold

NYHEDER

Ryanair har kastet sin kærlighed på Aalborg og åbner for første gang nogensinde en rute til det nordjyske.

Lunken velkomst til Ryanair i Aalborg

Ryanair har kastet sin kærlighed på Aalborg og åbner for første gang nogensinde en rute til det nordjyske. Blandt 3F’erne ærgrer man sig over udsigten til vækst skabt på unfair arbejdsvilkår.

Hos Formel B er det en selvfølge at ansætte elever.

Tre ud af fire Michelin-restauranter tager elever

Langt de fleste stjernerestauranter lever op til deres uddannelsesansvar og ansætter både tjener- og kokkeelever, viser en optælling.

Det store brevfald i Posten førte til, at Københavns Postcenter (billedet) måtte lukke sidste år. En del af medarbejderne flyttede til et nyt center i Taastrup.

PostNord konkurs? Tillidsvalgt i Posten: Vi er urolige og frygter at blive fyret

De ansatte på det store postcenter i Taastrup ved ikke, om de er købt eller solgt som konsekvens af den alvorlige krise i PostNord. Politikere diskuterer på højtryk, hvordan Posten undgår at gå konkurs.

Han løber efter mig og tager hårdt i overarmen, så jeg kan mærke hans negle helt ind til knoglen, fortæller Svend Børge Hansen om overfaldet i juni sidste år.

Trafikvrede: Svend blev overfaldet: Blåt mærke er bagatel

Buschauffør Svend Børge Hansen blev overfaldet af vred bilist, der tog hårdt fat og skadede hans overarm. Men bilisten slipper fri, fordi episoden "var under bagatelgrænsen".

"Det er mig I vil fyre", stod der på fleksjobbernes skilte, da de tog imod byrødderne forud for byrådsmødet i Odense onsdag aften.

Odense: 147 fleksjobbere fyres: "Dybt ulykkelige"

147 fleksjobbere i Odense er opsagt pr. 1. april, efter kommunen onsdag aften vedtog en stor omlægning af sin beskæftigelsesindsats.

Køkkenchef fra Slotskøkkenet på Dragsholm Slot, Claus Henriksen, fik i dag den første Michelin-stjerne.

Flere Michelin-restauranter med overenskomst

Et stigende antal Michelin-restauranter har ordnede forhold og tegner overenskomst med 3F.

144 fleksjobbere, der blandt andet ordner haver for pensionister i Odense, får i aften afgjort deres skæbne af Odense Byråd.

Afgørelsens time for 144 fleksjobbere

Odense byråd afgør onsdag aften 144 fleksjobberes fremtid: Kommunen vil lukke omdiskuterede projekter, hvor de er ansat. Men kommunen har ikke undersøgt alternativer godt nok, lyder 3F’s kritik.

Journalisterne Asger Westh (yderst til venstre), Asger Havstein Eriksen og Morten Halskov er vindere af årets O-pris for afdækning af dødsulykker på jobbet.

Fagbladet 3F vinder atter flot journalistpris

Fagbladet 3F's afsløringer af store fejl i Arbejdstilsynets behandling af dødsulykker på jobbet har vundet årets O-pris.

Forholdet mellem arbejdstilsyn og arbejdsgivere er langt mere positivt i Sverige end herhjemme.

Sikkerhed på arbejdspladsen: Svenske byggeledere takker for besøg fra arbejdstilsynet

Herhjemme kan Arbejdstilsynet blive mødt med vold og trusler. I Sverige giver arbejdsgiverne indtryk af at være taknemmelige for Arbetsmiljöverkets besøg, viser ny dansk undersøgelse.

Ingen dagpenge med Uber: Chauffører, der kører ulovlig taxikørsel med Uber, kan ikke bruge timerne i forhold til dagpengesystemet. Det siger en ny opsigtsvækkende vejledning fra myndighederne.

Ny vejledning: Du kan ikke optjene dagpenge med Uber-job

Chauffører, som kører ulovlig taxikørsel for Uber, kan ikke bruge timerne til at optjene rettigheder i dagpengesystemet. Det viser en ny vejledning. 3F's a-kasse er tilfreds: Endelig kommer der regler på området.