Gå til hovedindhold

NYHEDER

Køkkenchef fra Slotskøkkenet på Dragsholm Slot, Claus Henriksen, fik i dag den første Michelin-stjerne.

Flere Michelin-restauranter med overenskomst

Et stigende antal Michelin-restauranter har ordnede forhold og tegner overenskomst med 3F.

144 fleksjobbere, der blandt andet ordner haver for pensionister i Odense, får i aften afgjort deres skæbne af Odense Byråd.

Afgørelsens time for 144 fleksjobbere

Odense byråd afgør onsdag aften 144 fleksjobberes fremtid: Kommunen vil lukke omdiskuterede projekter, hvor de er ansat. Men kommunen har ikke undersøgt alternativer godt nok, lyder 3F’s kritik.

Journalisterne Asger Westh (yderst til venstre), Asger Havstein Eriksen og Morten Halskov er vindere af årets O-pris for afdækning af dødsulykker på jobbet.

Fagbladet 3F vinder atter flot journalistpris

Fagbladet 3F's afsløringer af store fejl i Arbejdstilsynets behandling af dødsulykker på jobbet har vundet årets O-pris.

Ingen dagpenge med Uber: Chauffører, der kører ulovlig taxikørsel med Uber, kan ikke bruge timerne i forhold til dagpengesystemet. Det siger en ny opsigtsvækkende vejledning fra myndighederne.

Ny vejledning: Du kan ikke optjene dagpenge med Uber-job

Chauffører, som kører ulovlig taxikørsel for Uber, kan ikke bruge timerne til at optjene rettigheder i dagpengesystemet. Det viser en ny vejledning. 3F's a-kasse er tilfreds: Endelig kommer der regler på området.

Sikkerhed på arbejdspladsen Manglende planlægning koster liv på jobbet i Danmark

Arbetsmiljöverket i Sverige og Arbejdstilsynet i Danmark fremhæver planlægning eller mangel på samme som en væsentlig grund til, at Danmark halter efter, når det kommer til sikkerheden på arbejdspladsen.

Jeg har overvejet at flytte for at spare på huslejen. Men det vil skabe kaos, og jeg ved ikke, hvor jeg kan låne til et nyt indskud, fortæller Anemarie Dürr.

Fem måneder efter kontanthjælpsloft: Anemarie spiser kun én gang om dagen

Hun mistede sin boligstøtte efter kontanthjælpsloftet ramte. En skade i skulderen gør arbejde nær umuligt, og Anemarie Dürr lever nu med lån af familien, ubetalte regninger og intet håb for fremtiden.

DF vil kæmpe for post i hele landet

Dansk Folkeparti freder den såkaldte befordringspligt forud for krisemøde om PostNord.

Anja Larsen (tv.) havde tænkt, at det ville være rart med flødeboller. Så det var til stor glæde, da Rasmus Erichsen (th.) havde taget nogle med. Han er nu indstillet til dette års Fællesskabspris for at dele overskudsmad ud til trængte borgere.

17-årig madspildsbekæmper indstillet til årets Fællesskabspris

Tusindvis af danskere får gratis mad, efter Rasmus Erichsen på fire måneder stiftede 70 Facebook-grupper. Derfor er han nomineret til Fællesskabsprisen.

rengoeringsassistenter_vi_har_ikke_tid_til_vores_opgaver

Rengøringsfolk på sygehuse: Vi kan ikke nå at gøre ordentligt rent

6 ud af 10 rengøringsassistenter på landets sygehuse kan ikke nå at gøre ordentligt rent på grund af besparelser, viser nye tal. Nu har de fået nok.

Hvis EU vil Ryanair og andre selskabers løndumping til livs, må de kigge ud over Europas grænser, mener belgisk luftfartsekspert.

Flyekspert: EU kan ikke alene stoppe Ryanair

Det er ikke nok med ny europæisk lovgivning, hvis EU vil løse problemerne med social dumping i luften, lyder analysen fra en af Europas førende luftfartseksperter.